OM WORKSHOPS

Jeg tager ud og afholder workshops på efterskoler, højskoler, biblioteker og for forskellige foreninger og virksomheder. Jeg har en baggrund som lærer så formidling, og det at lære fra mig, er helt essentielt for mit virke i ATTER. Jeg gør meget ud af at gøre mit materiale og mine syteknikker tilgængelige for alle. Mine workshops tager altid udgangspunkt i mine egne symønstre, som giver en bred vifte af muligheder - for både kvinder, mænd og børn. 

En workshop varer mindst 4 timer. Det er for at sikre, at alle deltagere, når så langt, at de selv kan færdiggøre syprojektet efterfølgende. Jeg er altid lydhør, hvis man måtte have særlige ønsker til en workshop.

OM FOREDRAG

Skal man i sin kommune, på sin skole eller arbejdsplads have fokus bæredygtighed, grøn omstilling, De 17 Verdensmål eller iværksætteri og innovation kommer jeg også meget gerne ud og holder et foredrag eller oplæg

  • om min kreative tilgang til syning og tanker om mode og tøjindustrien
  • om iværksætteri og mit incitament for at starte virksomheden ATTER
  • om det at være selvstændig, at bruge instagram som butiksvindue og de udfordringer, der følger med

Foredrag kan fint kombineres med en syworkshop. Jeg er fleksibel.

Det kræver ingen sykundskaber på forhånd at deltage på mine workshops.

På skoler har jeg både erfaring med små valghold og større hold, hvor vi er flere undervisere på.

Jeg har typisk omkring 10 deltagere på mine workshops - det er for at sikre, at alle får den fornødne hjælp og vejledning.

Jeg medbringer symønstre og vil have et lille udvalg af sengetøj med, som kan købes billigt. Jeg vil altid opfordre til, at deltagerne selv kigger efter sengetøj inden workshoppen - det vil både træne dem i at se mulighederne i sengetøjet samt sikre, at de får noget, der falder i deres smag.

Man skal (som udgangspunkt) selv have lokale samt symaskiner til rådighed. Har man ikke det, så tøv ikke med at skrive alligevel.

Kontakt mig HER. Jeg glæder mig til at høre fra dig! /Stine

Kommende arrangementer

KALENDER

AUGUST
Sykursus i Svendborg - UDSOLGT

SEPTEMBER
Workshop og miniforedrag, Risskov Efterskole
Workshop på KulturStationen i Horsens
Firmaevent, I Assens
Workshop, Horsens ungdomsskole
Sykursus og vinsmagning på Thyholm, TILMELD DIG HER
Firmaevent, På Østerbro
Workshop og foredrag på Odense Bibliotek

OKTOBER
Sykursus i Gylling - TILMELD DIG HER
Workshop, Birkerød
Foredrag, Soroptimisterne Skanderborg
Workshop, Horsens Ungdomsskole
Workshop, Haslev bibliotek