FIRMAEVENTS

Skal din arbejdsplads holde et firmaevent, hvor de ansatte skal prøve noget nyt, arbejde med genanvendelse, samarbejde og have det sjovt? Så er et syevent noget for jer.

Alle deltagere bliver introduceret til en enkel og god symaskine og vil i fælleskab arbejde med udnyttelse af aflagt sengetøj, over- og udertråd og mine simple symønstre. Alle skal to og to samarbejde om et syprojekt , og mon ikke det ender med, at alle får en nyt SYMASKINEKØREKORT med hjem... og måske en ny interesse. Alle kan være med, og eventet kræver ikke særlige sykvalifikationer på forhånd. 

Hvordan og hvorledes

Jeg kommer med symaskiner og ALT materiale. Det eneste I skal sørge for, er et lokale med god plads, borde til ti symaskiner samt en stol til alle deltagere.

Jeg har plads til maks. 20 deltagere på eventet. Som udgangspunkt kører jeg med to forskellige modeller. 

  • 2 timers FIRMAEVENT: Deltagerne skal designe og sy små anvendelige stofposer ud af genbrugstekstiler. Pris 7500 kr. + moms.
  • 4 timers FIRMAEVENT:  Deltagerne skal designe og sy et par bukser eller shorts ud af genbrugstekstiler. Pris 12.500 kr. + moms.

Begge priser inkluderer alle materialer, min forberedelsestid samt mine transportomkostninger (dog tillægges der en merbetaling, hvis transporttiden mere end 3 timer fra Skanderborg).

Er der er særlige ønsker, så sig til. Jeg skræddersyer meget gerne eventet, så det passer til jeres behov og ønsker.

For booking og spørgsmål skriv til mig på atter@atter.dk. /Stine, ATTER 

Det kræver ingen sykundskaber på forhånd at deltage på eventet.

Deltagerne inddeles i små samarbejdsgrupper af to. Her vælger I, om I vil sammensætte grupperne, eller om jeg skal gøre det tilfældigt på dagen. 

Deltagerne er meget velkommen til selv at medbringe et gammelt dynebetræk/en dug/andet fast stof, som de vil sy bukser/shorts af.

Jeg medbringer symønstre og et mindre udvalg af sengetøj, som efterfølgende kan købes - HVIS nu en syinteresse er blevet vagt:)

Kontakt mig endeligt HER for interesse eller spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

/Stine, ATTER

VI HAR PRØVET ET SYEVENT

  • Energinet - "Det var simpelthen så godt. Flere har været henne og rose det til mig i dag. De (og jeg) roser både dig, materialerne og opskriften" - Nanna, Energinet
  • Amgros - "Endnu engang tak for en super fed workshop i onsdags på Amgros. Snakken gik resten af ugen om mesterværkerne og arrangementet, som alle virkelig synes var fed. Stor ros til dig" - Katrine, Amgros