FIRMAEVENTS

Skal din arbejdsplads holde et firmaevent, hvor de skal prøve noget nyt, arbejde med genanvendelse, samarbejde og have det sjovt? Så er et syevent noget for jer.

Her kommer alle deltagere til i fællesskab at stifte bekendtskab med simple symønstre, udnyttelse af aflagt sengetøj, over- og undertråd og symaskiner. Alle skal to og to samarbejde om at sy et par bukser eller shorts, og mon ikke det ender med, at alle får en nyt SYMASKINEKØREKORT med hjem... og måske en ny interesse.

Hvordan og hvorledes

Jeg kommer med symaskiner og ALT materiale. Det eneste I skal sørge for, er et lokale med god plads, borde til ti symaskiner samt en stol til alle deltagere.

Jeg har plads til maks. 20 deltagere på eventet og tidsrammen er 4 timer.

Er der er særlige ønsker, så sig til. Jeg skræddersyer meget gerne eventet, så det passer til jeres behov og ønsker.

Prisen for eventet er 9500 kr. + moms. Er transporttiden mere end 3 timer fra Skanderborg, tillægges der en merbetaling.

 

For booking og spørgsmål skriv til mig på atter@atter.dk. /Stine, ATTER 

Det kræver ingen sykundskaber på forhånd at deltage på eventet.

Deltagerne inddeles i små samarbejdsgrupper af to. Her vælger I, om I vil sammensætte grupperne, eller om jeg skal gøre det tilfældigt på dagen. 

Deltagerne er meget velkommen til selv at medbringe et gammelt dynebetræk/en dug/andet fast stof, som de vil sy bukser/shorts af.

Jeg medbringer symønstre og et mindre udvalg af sengetøj, som efterfølgende kan købes - HVIS nu en syinteresse er blevet vagt:)

Kontakt mig endeligt HER for interesse eller spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

/Stine, ATTER

VI HAR PRØVET ET SYEVENT

  • Energinet