NYBORG | 16.10.21 | 10-14 (For unge mellem 18 og 25 år)

NYBORG Lør. d. 16/10 10.00-14.00

kr. 595,00

Er du mellem 18 og 25 år, så kom med på sykursus og lær at sy simpelt og stilfuldt tøj af sengetøj.

Tilmelding på Nyborg Husflidsskoles hjemmeside

https://nyborg.husflid.dk/kurser-2021-22/?course=210225

Vigtige detaljer

For alle unge mellem 18 og 25.

Kurset er inkl. et valgfrit ATTERmønster. Det kan sagtens være et andet mønster, end det man vælger at sy ud fra til kurset. Alle mønstre kan man læse om på hjemmesiden under "mønstre". Det mønster man vælger at tage med, får man selvfølgelig også videovejledninger til.

Man afgør selv, hvad man har lyst til at sy på kurset. Jeg vil altid opfordre til ikke at gabe over et for stort syprojekt til en start. Følelsen af at komme i mål med noget, der ser pænt ud, er vigtig.

Undervejs på kurset vil jeg hver gang jeg forklarer en syteknik sige det højt. Så har man selv mulighed for at vælge til og fra, ift. hvor mange teknikker man kan overskue at høre.

På kurset skal man selv medbringe symaskine, saks, nåle, tråd og opsprætter samt mad og drikke.

Har du brug for at låne en symaskine, kan du kontakte  Nyborg Husflidsskole

 

Kunne du tænke dig at sy dit eget stilfulde tøj af sengetøj? Måske har du ofte forbundet syning med noget indviklet og kompliceret, og har lyst til at få øjnene op for, at det slet ikke er så svært endda? I så fald, vil jeg gerne hjælpe på vej.

Jeg er til det simple og stilfulde, hvor man bruger enkle teknikker, som alle kan lære. Derfor syer jeg ikke figursyede kjoler, der kræver komplicerede teknikker. Min tilgang er afslappet. Jeg klipper efter øjemål, undgår at måle alt for meget og tegner ikke noget op med kridt eller blyant. Er der en centimeter for meget hist og her, går det alligevel.

Der vil både være syprojekter for en helt nybegynder og for den mere erfarne. Man afgør selv, hvad man vil sy - blot det er ud fra et ATTERmønster. - Og det giver en BRED vifte af muligheder. ALLE kan være med.