SYKURSUS | BRØNSHØJ | 09.10.24 | 16-20

680,00 kr.

Kom med på et ATTERsykursus onsdag d. 9. oktober i Signes (@signe_hm) super hyggelige Villa i Brønshøj og lær at sy dit eget tøj af genbrugsstof.

Alle kan være med.

 

På lager

På kurset lærer du at sy simpelt og stilfuldt tøj af genbrugsstof. Man kan både deltage som HELT nybegynder og erfaren. Der vil være syprojekter i alle niveauer.

Prisen inkluderer et valgfrit ATTERsymønster til en værdi af 169 kr.

Medbring symaskine, et sengetøj/andet fast stof, saks, nåle, tråd, opsprætter samt mad og drikke. Har du ikke en symaskine, så send mig en besked og hør om mulighederne for at leje en.

Kunne du tænke dig at sy dit eget stilfulde tøj af sengetøj? Måske har du ofte forbundet syning med noget indviklet og kompliceret, og har lyst til at få øjnene op for, at det slet ikke er så svært endda? I så fald, vil jeg gerne hjælpe på vej.

Jeg er til det simple og stilfulde, hvor man bruger enkle teknikker, som alle kan lære. Derfor syer jeg ikke figursyede kjoler, der kræver komplicerede teknikker. Min tilgang er afslappet. Jeg klipper efter øjemål, undgår at måle alt for meget og tegner ikke noget op med kridt eller blyant. Er der en centimeter for meget hist og her, går det alligevel.

Ved for få tilmeldinger (5 eller færre) vil kurset blive aflyst. I det tilfælde får man alle sine penge retur.