SYKURSUS | AARHUS C | 07.05.24 | 16.00-20.00

680,00 kr.

Kom med på sykursus tirsdag d. 7. maj fra kl. 16.00-20.00 på Nørre Allé 25 i Aarhus C

På lager

På kurset lærer du at sy simpelt og stilfuldt tøj af genbrugsstof. Du kan være med uanset om du er HELT nybegynder eller mere øvet.

Kurset er lavet i samarbejde med Kirkens Korshær, Aarhus. Derfor går 100 kr. af deltagerprisen til deres gode sociale arbejde for udsatte i Aarhus.

Prisen inkluderer et valgfrit ATTERsymønster til en værdi af 169 kr.

Medbring symaskine, et sengetøj/andet fast stof, saks, nåle, tråd, opsprætter samt mad og drikke. Har du ikke en symaskine, så send mig en besked og hør nærmere.

Kunne du tænke dig at sy dit eget stilfulde tøj af sengetøj? Måske har du ofte forbundet syning med noget indviklet og kompliceret, og har lyst til at få øjnene op for, at det slet ikke er så svært endda? I så fald, vil jeg gerne hjælpe på vej.

Jeg er til det simple og stilfulde, hvor man bruger enkle teknikker, som alle kan lære. Derfor syer jeg ikke figursyede kjoler, der kræver komplicerede teknikker. Min tilgang er afslappet. Jeg klipper efter øjemål, undgår at måle alt for meget og tegner ikke noget op med kridt eller blyant. Er der en centimeter for meget hist og her, går det alligevel.

Der vil både være syprojekter for en helt nybegynder og for den mere erfarne. Man afgør selv, hvad man vil sy - blot det er ud fra et ATTERmønster. - Og det giver en BRED vifte af muligheder. ALLE kan være med.

Ved for få tilmeldinger (5 eller færre) vil kurset blive aflyst. I det tilfælde får man alle sine penge retur.