SY RETREAT | 02.03.24-03.03.24 | Hotel Egeskoven | Viborg

2.700,00 kr.3.800,00 kr.

Hvem er det for?
Weekenden er for ALLE, der elsker at sy (eller gerne vil komme til at elske det) og for jer, der synes det kunne være fedt at sy sammen med andre. Mangler man en at spørge om hjælp, inspiration til projekter, en der kan skubbe én i gang eller forklare hvad skråbånd, stikkesting eller vrang er – SÅ KOM. Denne weekend er der hjælp at hente.

Skal jeg være en sy-haj på forhånd?
Nej, nej, nej! Der vil både være begynder-begynder projekter og mere komplicerede til de erfarne.

Hvor skal jeg køre hen for at være med?
Lørdag morgen sætter du GPSén til Hotel Egeskoven, Egeskoven 16, 8800 Viborg. Hotellet er et super charmende sted, hvor alle deltagere møder ind til autentiske og meget fine værelser og opredte senge. Vi starter lørdag mellem 10 og 10.30 og slutter søndag kl. 11.

Hvad skal jeg gøre, når jeg bliver sulten?
Lisbeth Solsø Nielsen, der er mester i et køkken, vil stå for forplejningen. Hun har lavet mad til mange festlige lejligheder og større komsammener. I kan glæde jer til velsmagende og dekorative vegetarretter, som der i den grad er kræset for. Prisen inkluderer fuld forplejning.
Der vil selvfølgelige være gode non-alkoholiske alternativer og vi tager hensyn til allergier og andre behov. Giv os besked i “bemærkninger” ved bestilling, eller send en mail.

Hvad skal jeg selv medbringe?
Du skal medbringe en symaskine, forlængerledning, dynebetræk/dug/andet fast stof, stofsaks, tråd, nåle og opsprætter. Har du ikke din egen symaskine eller sygrej, så fortvivl ikke. Der vil være mulighed for at leje. Send en mail til Stine på atter@atter.dk og hør nærmere.

Hvad koster det?
Det koster 2700 kr. for et flermandsværelse og 3800 kr. for et enkeltværelse. Vi vil lægge os i selen for at få puslespillet til at gå op. Skriv meget gerne i “bemærkninger” ved bestilling, hvem du ønsker at sove sammen med ellers om det er underordnet. Der findes både enkeltmandsværelser og 5-mandsværelser og alt derimellem. Man kan fint vælge flermandsværelse selvom man tilmelder sig alene, hvis man er klar på at sove med andre syinteresserede. Prisen inkluderer fuld forplejning samt et valgfrit ATTERsymønster. Sengelinned og håndklæde er inkl. i prisen.

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur, men du er meget velkommen til at give eller sælge din plads videre til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Ved for få tilmeldinger, kan vi se os nødsaget til at aflyse. I så fald gives pengene retur.

Lørdag d. 2. marts
10-10.30: Indkvartering
10.30: Velkomst ved Stine og Lisbeth
Oplæg “Lær dit ATTERsymønster at kende” (frivilligt)
SY
12.30: Frokost
SY
13.30-14.00: Oplæg og undervisning ved Stine (frivilligt)
15-16: Eftermiddags-lækkerier
SY
16.30-17.00: Oplæg og undervisning ved Stine (frivilligt)
SY
18.30: Festmiddag

Om aftenen (og natten om nogen vil;) sætter vi lidt lækkert musik på afspilleren og der er mulighed for at sy, snakke og være social over lidt sysnacks og et godt glas.

Søndag d. 3. marts
SY for de morgenfriske
8-9.30: Morgenbuffet
SY og oprydning
11: Afrejse